Paroli strategie

Paroli strategieDe Paroli strategie heeft eigenlijk heel veel weg van Parlay. Net als bij de Parlay tacktiek verhoog je de inzet bij winst. Eigenlijk is dit gewoon de omgekeerde Martingale strategie. Een strategie die we veel zien bij roulette. Uiteraard kan je deze strategie ook prima toepassen bij een potje Blackjack. Het is eigenlijk één van de eenvoudigste strategieën om te gebruiken bij Blackjack. Dit is fijn want je hebt zo een alternatief voor de strategieën die meer weghebben van hogere wiskunde. Ondanks dat de tactiek eenvoudig in gebruik is zijn er weinig spelers die zo spelen. Dit is jammer want je kan er absoluut een leuke winst mee maken.

Direct winnen met een tactiek!

Hoe werkt het systeem?

blackjack tafelEigenlijk werkt het systeem hetzelfde als Parlay. Bij winst verdubbel je de inzet en bij verlies ga je terug naar je originele inzet. Stel je begint met € 5. Bij winst zet je de volgende ronde € 10 in. Win je opnieuw? Dan zet je € 20 in. Verlies je? Dan ga je terug naar de originele inzet. Dit is exact hetzelfde als Parlay. Het grote verschil is dat er geen limiet is. Bij Parlay stop je altijd als je een bepaalde winst behaalt hebt. Bij Paroli stop je pas als je er zelf genoeg van hebt.

Hoe groot is de kans dat je blijft winnen?

Er zijn spelers die zich zorgen maken over hun budget. Als je maar blijft winnen speel je met een steeds groter bedrag. Op een gegeven moment zit je gewoon aan het limiet vooral omdat je geen maximale winst afspreekt. Als eerste heb je ook een steeds groter budget. Dit zal het probleem niet zijn. Ten tweede kan je ook besluiten als je het limiet van de tafel bereikt hebt om gewoon opnieuw te beginnen met je originele inzet. Daarnaast is de kans klein dat je vaker dan 6 keer achter elkaar gaat winnen. Zonder gebruik te maken van een Blackjack tabel ligt de kans op ongeveer 0,6%. De kans dat je echt buiten je boekje gaat qua limiet is klein.

Kan ik rijk worden van Paroli?

Er komt natuurlijk altijd geluk bij kijken. Als eerste speel je met steeds grotere inzetten. Het geld om zo hoog in te zetten heb je helemaal zelf bij elkaar gespeeld. Doordat je met steeds meer geld speelt kan je ook steeds meer geld winnen. Uiteindelijk zou je in theorie rijk kunnen worden. Doordat je ook nog weleens verliest is het afhankelijk van je geluk vandaag. Als je een paar keer achter elkaar wint kan je echt een mooi bedrag winnen. Het grote voordeel is dat het spel een stuk spannender wordt met deze strategie. Je krijgt eindelijk de kans om misschien wel met € 320 in te gaan zetten. Dit zijn natuurlijk leuke momenten waar je vooraf niet aan gedacht had.

Bepaal vooraf je winstreeks

Officieel bepaal je niet wanneer je moet stoppen. Dit is wel zo met de Parlay strategie. Hierdoor zou je oneindig door kunnen gaan met inzetten. We moeten er wel bij zeggen dat het heel uitzonderlijk zou zijn als je echt 6 keer of vaker achter elkaar wint. Toch is het belangrijk om vooraf na te denken wat je maximale winstreeks mag zijn. Je kan zelf al uitrekenen hoe groot je budget moet zijn om na 6 keer winst nog een 7e keer te verdubbelen. Je kan met jezelf afspreken dat je na 5 keer verdubbelen altijd terug gaat naar de eerste inzet en weer opnieuw gaat verdubbelen. Bij het kiezen van een winstreeks is het ook slim om te kijken naar de limieten aan de speeltafel. Je kan natuurlijk niet meer geld inzetten dan het limiet toestaat. Dit is ook altijd een mooi moment om te stoppen en terug te gaan naar de originele inzet.

€250 + 100 FS