Parlay strategie

parlay strategieHet nadeel van Blackjack strategieën is dat je er regelmatig een wiskunde knobbel voor nodig hebt. De tactiek is zo ingewikkeld dat je hem halverwege het spel al vergeten bent. Helemaal als je vol dan de adrenaline zit en je een gokje wil wagen om te winnen. Het is dan fijn als je niet wiskundig hoeft na te denken over je volgende zet. Een tactiek die hierbij perfect past is de Parlay strategie. We kennen deze allemaal wel uit de roulette wereld, maar ook met blackjack kan je inzetten volgens Parlay.

Direct inzetten bij een tafel

Inzetten om een bepaalde winst te behalen

Eigenlijk werkt het systeem op basis van het behalen van een bepaalde winst. Je hebt vooraf bedacht hoeveel geld je wil winnen door een potje Blackjack te spelen. Op basis van deze droomwinst ga je inzetten. Het voordeel van dit systeem is dat het vrij flexibel is. Je mag afwijken zolang je de doelstelling maar in het achterhoofd houdt. Voordat je begint met spelen bepaal je de winstdoelstelling. Het is belangrijk dat je hier altijd aan vast blijft houden. Zelfs als je blijft verliezen moet je vasthouden aan dat ene doel. Als je meer wint dan je doelstelling is het belangrijk dat je altijd direct stopt. Laat je dus niet verleiden om door te blijven spelen. Dit is de reden dat je ook vooraf bepaalt hoeveel winst je wil maken met Blackjack.

Hoe werkt het systeem?

blackjack systeemAls eerste is het belangrijk om te kijken naar je budget. Je moet op basis van je budget een realistische doelstelling maken. Ik begin het spel met een budget van € 400. Mijn doel is om mijn complete budget te verdubbelen. Ik wil dus een winst van € 400 behalen. Je begint met de minimale inzet aan een hoge inzet tafel. De keuze van de tafel is afhankelijk van de winstdoelstelling. Je zet hier als eerste de minimale inzet van de tafel in dit is € 20. Je wint en de volgende ronde zet je € 40 in. De derde ronde zet je € 80 in en opnieuw win je van de dealer. Dit gaat door tot € 320. De € 320 inzet is je laatste inzet en hiermee behaal je de winstdoelstelling. Het is belangrijk dat je nu direct stopt met spelen en niet in de verleiding komt om nog één gokje te nemen.

Wat doe je bij verlies?

Eigenlijk is Parlay het tegenovergestelde van de Martingale tactiek en heb je van te voren een winstdoelstelling gemaakt. Bij winst verdubbel je de inzet. Bij verlies ga je altijd terug naar je originele inzet. Stel je zet € 160 in en je verliest dan ga je dus weer terug naar € 20. Er is dus geen hogere wiskunde voor nodig. Je verdubbelt bij winst en je gaat terug naar je originele inzet bij verlies.

Kies altijd een realistische winstdoelstelling

Eigenlijk is het een grote gok om voor verdubbeling van onze € 400 te kiezen. De kans dat je dit haalt is eigenlijk vrij klein. Volgens statistieken is het realistisch dat je ongeveer 20% winst maakt bij Blackjack. Een winstdoelstelling van € 80 zou veel realistischer geweest zijn. Dit is ook een mooi bedrag om even te winnen met een potje Blackjack. Ons advies is om altijd 20% aan te houden dan stel je een doel die goed haalbaar is.

Combineer Parlay met een tabel

Ondanks dat je inzet volgens een strategie betekent dit nog niet direct dat je goede kaarten pakt. Het draait bij Blackjack ook heel erg om op de juiste momenten inzetten en stoppen. Ons advies is om deze inzetstrategie te combineren met een Blackjack tabel. Je weet zo ook meteen wanneer je wel of niet een kaart moet pakken!

€100 + 0 FS