1-3-2-6 strategie

1 3 2 6 strategieAls je Blackjack gaat spelen is het belangrijk om te gaan inzetten volgens een bepaalt patroon. Je verhoogt zo de kans dat je uiteindelijk met winst naar huis gaat. Spelers die spelen met een inzetstrategie komen uiteindelijk hoger uit met hun winst. Een manier om te gaan spelen is volgens de 1-3-2-6 strategie. Officieel is dit geen strategie om heel veel winst te maken. De strategie is uitgedacht om je verlies te beperken tot 0 en eventueel winst te maken. Het gaat erom dat je minder risico loopt. Verklein de kans op een groot verlies en verhoog de kans op een kleine winst.

Verhoog direct je winstkansen!

Hoe zet je in volgens deze strategie?

Kies voordat je begint met spelen voor een eenheid. Bijvoorbeeld € 10. Je gaat dan als volgt inzetten: € 10, € 30, € 20 en € 60. Je speelt het spel in vier beurten. Als je wint ga je een trapje omhoog. Win je alle 4 de beurten? Dan begin je weer opnieuw met € 10. Je gaat bij deze strategie dus niet eindeloos verdubbelen tot je geen budget meer overhebt. Je hebt zo niet alleen nog budget over, maar je hebt ook geen problemen met de Blackjack limieten van een tafel. Als je ergens in de reeks verliest ga je overigens altijd terug naar je eerste inzet. Je begint dan weer opnieuw met opbouwen volgens de bekende reeks.

De voordelen van inzetten volgens deze strategie

fishesEr zitten een aantal voordelen aan deze strategie. Het eerste voordeel is dat je altijd winst maakt als je de eerste twee getallen overleefd uit de reeks. Volgens de statistieken heb je de meeste kans om te winnen bij Blackjack in de eerste twee rondes. Dit sluit dus mooi aan bij de reeks. Nog een voordeel is dat je verlies nooit groot is.

Hoe werkt dit systeem qua winnen en verliezen?

Hoeveel winst je gaat maken is afhankelijk vanaf het moment dat je verliest in de reeks. In de eerste ronde verlies je 1 keer de inzet en in de 2e ronde 2x keer de inzet. Als je in de 3e ronde verliest heb je nog altijd een winst van 2 keer je inzet. De gevaarlijkste ronde is de 4e. Als je dan verliest speel je quitte en heb je eigenlijk niets. Je kan het dan weer opnieuw proberen in de reeks. Win je de 4e ronde? Dan staat je een winst te wachten van 12 keer je inzet. Dit is de reden dat spelers altijd de 4e ronde proberen te winnen en zo niet graag weer opnieuw een gokje wagen. De kans om twaalf keer je originele inzet te winnen maakt het extra spannend. Als je begin inzet € 10 was win je dus € 120. Dat is niet gek voor een start inzet van slechts € 10.

Hoe kan je nog minder risico lopen met dit systeem?

Spelers balen ervan dat je in de 4e ronde alles kan kwijtraken of € 120 kan winnen. Als je quitte speelt is het leuk, maar je wil gewoon die winst pakken. Dit is de reden dat er spelers zijn die het systeem hebben aangepast. Ze spelen nu volgens 1-3-2-4. Als je dan de tweede ronde overleeft hou je nog steeds winst over en speel je niet meer quitte. Door het risico te verlagen maak je dit systeem eigenlijk nog interessanter. Ons advies is om ook nog eens het systeem te combineren met een Blackjack tabel. Je verhoogt zo je kans dat je wint en het schema overleeft. Je kan dan eventueel wel het risico lopen om volgens de 1-3-2-6 strategie te spelen.

€250 + 100 FS