Martingale strategie

Martingale strategieEen van de meest gebruikte strategieën bij Blackjack is de Martingale strategie. Eigenlijk is het een inzet strategie, waarmee je de winkansen kan verhogen. Ons advies is om deze strategie te combineren met een Blackjack strategie. Bijvoorbeeld een tabel waaruit je afleest wanneer je wel of niet een kaart pakt. Als je dit combineert met Martingale, dan behaal je gegarandeerd een hoog winstcijfer. De enige twee voorwaarden bij Martingale is dat je een groot budget nodig hebt en je aan een tafel met hoge limieten speelt.

Nu gokken met hoge limieten

Hoe werkt Martingale?

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Je begint met een lage inzet bijvoorbeeld 1 euro. Je kan deze euro inzetten op 1 hand of meerdere handen. Als je met een hand verliest verdubbel je de inzet. Stel je verliest dan zet je de volgende ronde 2 euro in. Verlies je opnieuw? Dan zet je opnieuw een verdubbeling in dus 4 euro. De volgende ronde zet je bij verlies 8 euro in. Verlies je weer? Dan zet je deze ronde 16 euro in. Je merkt al snel dat je inzet al snel hoog oploopt. Dit is de reden dat je een groot budget nodig hebt. Als je wint dan win je 32 euro. Je totale inzet was 31 euro. Je hebt dus 1 euro winst gemaakt. Als je kan blijven verdubbelen, dan kan je in theorie nooit verliezen. Alleen je budget moet dit wel toestaan net als de maximale inzet bij de Blackjack tafel.

Hoeveel winst maak je?

Eigenlijk maak je bij Martingale bij verlies altijd je eerste inzet aan winst. Als je niet voor een euro winst meedoet kan je beter iets hoger beginnen. Alleen hou er wel rekening mee dat je wel de ruimte moet hebben om te verdubbelen. Als je met 10 euro speelt maak je in theorie altijd 10 euro winst. Alleen na 5 rondes verlies zit je al op een inzet van 320 euro. In totaal heb je een nog veel groter bedrag verspeelt. Het is dus wel belangrijk dat je rekening houdt met je budget als je kiest voor een bepaalde inzet. Als je Martingale niet uitkomt verlies je een hoop geld.

Let goed op de inzetlimieten

groot budgetAls je van plan bent om volgens Martingale te spelen is het belangrijk om goed te kijken met welke tafel je gaat spelen. Elke tafel heeft inzetlimieten. Bij een lage inzet tafel speel je vaak vanaf 0,10 per ronde tot maximaal 5 euro. Deze inzetten geven eigenlijk helemaal geen ruimte om met Martingale te spelen. Je hebt veel te weinig ruimte om je inzet te verhogen. Er zijn regelmatig live tafels te vinden met brede inzetlimieten. Dit is een alternatief als je volgens deze strategie gaat spelen. Je hebt meestal een minimale inzet van een euro en een maximale inzet van 75.000 euro. Het enige wat je nu nog nodig hebt is voldoende budget.

Hoeveel risico loop je met Martingale?

Bij roulette kan deze strategie goed werken bij side bets. Dit komt doordat de kans dat je wint vrij hoog is. Alleen bij Blackjack kan je een slechte ronde treffen en een paar keer achter elkaar verliezen. Je ziet al snel je inzet hoog oplopen. Als je weinig budget hebt of een laag limiet tafel dan is ons advies om een andere strategie te kiezen. Het risico dat je snel veel geld kwijtraakt is groot. Ben je een ervaren speler en heb je een groot budget? Dan kan je het gokje wagen aan een tafel met een breed limiet. Als je de ruimte hebt om telkens te verdubbelen dan is de kans dat je ooit echt verliest met Blackjack klein. Dit maakt deze strategie interessant voor spelers met een groot budget.

€250 + 100 FS