Blackjack strategie

blackjack strategieAls je met echt geld een gokje gaat wagen kan je eigenlijk niet zonder een Blackjack strategie. Met een strategie kan je de kans om te winnen flink verhogen. Uiteindelijk draait het erom dat je een leuk bedrag wint. Je kan het natuurlijk ook zonder tactiek doen, maar al snel draait het dan om geluk. Je doet wat je eigen gevoel je ingeeft. Terwijl er ook strategieën zijn die door wiskundige doorgerekend zijn. De kans dat je hiermee slaagt is natuurlijk een stuk groter. Op het internet zijn er alleen verschillende strategieën te vinden. Wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet. Je hebt zo een idee welke tactiek een optie zou kunnen zijn.

Direct winnen!

Basis strategie helpt je keuzes maken

tactiekHet draait bij Blackjack eigenlijk om twee dingen. Het draait om geluk en het maken van de juiste keuzes. De keuzes die je maakt kan je willekeurig doen. Bijvoorbeeld dat je denkt dat je misschien nu beter geen kaart kan pakken in verband met een burst. Of je kan bepaalde keuzes maken op basis van kansberekeningen. Het nadeel van kansberekeningen is dat je een redelijke wiskunde kennis moet hebben. Niet iedereen heeft die kennis even voor de hand. Gelukkig is er speciaal voor deze spelers een strategie om je te helpen met keuzes maken. De basis strategie bestaat uit een tabel waarop je kan aflezen welke keuzes je moet maken bij welke stand. Elke keuze wordt gemaakt op basis van kansberekeningen. De keuze die de meeste kans heeft om te winnen wordt aangegeven in het tabel Het is uiteraard geen garantie op succes.

Een inzet tactiek gebruiken

Als je zoekt op Blackjack strategie dan zie je vooral inzet strategieën. Deze strategieën zeggen niet voor je welke kaart je moet pakken, maar welke inzet je moet plaatsen. Door op een bepaalde manier in te zetten kan je verliezen opvangen en er altijd nog een winst uithalen. Dit is interessant, maar onze ervaring is dat deze strategieën nog beter werken in combinatie met de basis tactiek. Gebruik deze twee dus altijd samen als je gaat spelen met echt geld. Op onze website hebben we verschillende strategieën voor je uitgeschreven. Je krijgt zo een idee van de mogelijkheden. Een aantal hebben we hier kort omschreven zodat je een idee hebt wat je kan verwachten.

De Martingale blijft een bekende tactiek

Vraag aan een willekeurige speler of hij een tactiek kan opnoemen en al snel hoor je Martingale. Het is een eenvoudige tactiek alleen helaas is deze niet voor iedereen weggelegd. Je moet met deze strategie altijd aan een tafel spelen met grote limieten en je hebt een groot budget nodig. Voldoe je hieraan? Speel dan deze tactiek in combinatie met de basis strategie. Bij de Martingale strategie verdubbel je altijd de inzet bij verlies. Stel je speelt de eerste ronde met € 20. Je verliest. De volgende ronde zet je € 40 in. Je verliest opnieuw. De volgende ronde zet je € 80 in. Je verliest opnieuw en dit keer zet je € 160 in. Dit keer win je. Je winst is altijd je eerste inzet dus € 20. Je ziet alleen al dat je inzet snel oploopt. Je moet dit geld wel hebben om te blijven verdubbelen. Als je dit hebt dan kan je in theorie altijd winnen. Door deze tactiek te combineren met een tabel verklein je de kans dat je telkens moet verdubbelen. Bij winst begin je overigens altijd weer met je basis inzet. De hoogte van je eerste inzet bepaal je altijd zelf.

1-3-2-6 strategie als alternatief voor Martingale

klein budgetAls je geen groot budget hebt is de 1-3-2-6 strategie een mooi alternatief. Het is bij deze tactiek de bedoeling om minimaal de eerste twee rondes te overleven. Als je de eerste twee rondes overleeft speel je quitte of maak je winst. Bij deze tactiek zet je in volgens het aangegeven schema. Je moet er alleen nog een eenheid aan hangen. Bijvoorbeeld: € 10, € 30, € 20 en € 60. Als je wint ga je een trede omhoog. Bijvoorbeeld naar € 30. Als je verliest ga je altijd weer terug naar de eerste inzet van € 10. Als je bij de laatste trede van € 60 wint dan ga je daarna weer opnieuw beginnen met € 10. Het voordeel van deze tactiek is dat je geen groot limiet hoeft te hebben en het ook met een klein budget kan. Je kan er bijvoorbeeld ook € 0,10, € 0,30, € 0,20 en € 0,60 van maken afhankelijk van jouw budget.

Paroli is de omgekeerde Martingale

De Paroli tactiek is eigenlijk een omgekeerde Martingale en sluit beter aan bij spelers met een kleiner budget. Bij deze strategie verdubbel je bij winst. Bij verlies ga je weer terug naar je begin inzet. De begin inzet bepaal je altijd zelf bijvoorbeeld € 10. Als je wint dan wordt je volgende inzet € 20. Win je opnieuw? Dan is jet volgende inzet weer € 40. Verlies je? Dan ga je terug naar € 10. Door deze manier van inzetten zou je in theorie je budget beter kunnen beheren en risico’s kunnen nemen.

€250 + 100 FS